Visgerechten:
Inktvis, Tongfilet, peultjes, Chinese kool, broccoli, waterkastanjes en bamboescheuten met zwarte bonensaus. (licht pikant) of zwarte pepersaus (pikant).
Garnalen, visfilet, prei, champignons, waterkastanjes, Chinese champignons met knoflooksaus (licht pikant) of Gon Bao saus (pikant)
Visballetjes, Chinese kool, wortel, paprika, Spaanse uien, taugé, broccoli met knoflooksaus (niet pikant).
Kipgerechten:
Kip, wortel, Chinese kool, bloemkool en waterkastanjes met zoetzure saus (niet pikant).
Kip, witte kool, Spaanse uien, prei, bamboe, wortel met oestersaus (niet pikant).
Rundvlees gerechten:
Runderhaas, Chinese champignons, peultjes, Spaanse uien, bamboescheuten en wortel met zwarte pepersaus (pikant).
Runderhaas, Chinese kool, champignons, wortel, Spaanse uien met oestersaus (niet pikant) of zwarte bonensaus (licht pikant).
Varkensvlees gerechten:
Varkensvlees, Chinese kool, paprika en Spaanse uien, komkommer, preien met oestersaus (niet pikant).
Varkensvlees, Chinese kool, waterkastanje, ananas, Spaanse uien met Thaise King-Do saus (pikant).
|
|
Groentegerechten:
Taugé, prei, Spaanse uien, paprika, komkommer, wortel, broccoli, peultjes met knoflooksaus (niet pikant).
Sauzen:
Zoetzure saus: Klassieke Chinese saus met heerlijk ananasaroma (niet pikant).
Oestersaus: Klassieke Kantonese saus op basis van oesters, ideaal bij rundhaas en vlees (niet pikant).
Knoflooksaus: Op basis van knoflook en Chilipeper. Ideaal bij rundhaas of kippenvlees (licht pikant).
Zwarte pepersaus: Zwarte peper bereid met boter en uien (pikant).
Gon-Bao saus: Pikante saus met noten uit China. Ideaal bij varkens- of kippenvlees (pikant).
Thaise King Do saus: Chilipeper, knoflook, tomantenketchup, whisky en tikje limoen (pikant).
Szechuan saus: Pittige saus uit Szechuan. Ideaal bij vlees en rundhaas (zeer pikant).
Wok saus: Specialiteit van het huis.
|